Iskustvo upotrebe Zdorov

Iskustvo Daniela iz Kazahstana

Krema Zdorov otvorenaLijek je pomogao kod bolova u koljenu.

Dobar dan! Želim vam reći o svom iskustvu korištenja Zdorov kreme, to je krema za liječenje bolova u zglobovima, artritisa i artroze

Koljena su me mučila već dvije godine, koristila sam različite masti, ništa zapravo nije pomoglo. Doktor mi je savjetovao da kupim kremu na bazi propolisa, nakon čega mi ju je supruga naručila putem Interneta.

Kad je ušao Zdorov, odmah sam ga počeo mazati po koljenima 3 puta dnevno. Nakon dva tjedna, koljena su me počela boljeti puno manje, a nakon mjesec dana bolovi u zglobovima potpuno su me napustili! Za prevenciju nastavljam mazati koljena kremom Zdorov. Preporučujem svima!

Iskustvo Tamare iz Bjelorusije

Krema u ruciSavjetujem svima koji imaju problema sa zglobovima da kupe ovu kremu.

Dobar dan! Imam osteohondrozo, često postoje tupi bolovi u lumbalnoj regiji. Koristila sam mnogo različitih voskova i krema na bazi propolisa, ali svima im se nije svidio miris i dugo upijanje u kožu. Prijatelj mi je savjetovao da probam kremu Zdorov i dao mi je da probam. Svidjelo mi se jako! Odmah smo prijatelj i ja naručili isti na službenoj web stranici. Sada je krema za liječenje bolova u zglobovima, artritisa i artroze Zdorov jedini lijek koji mi pomaže ublažiti simptome i, osim toga, osjećam se dobro kada je koristim. Kremu koristim već duže vrijeme, efikasno ublažava bolove u leđima.

Kako koristiti?

Primjena kreme je vrlo jednostavna. Preporučuje se upotreba krema-voska od propolisa do tri puta dnevno najmanje nedelju dana. Treba ga nanositi masažnim pokretima na problematično područje. Preporučujem da pričekate oko pet minuta dok se potpuno ne upije, a nakon toga odjenite odjeću kako je ne biste zamrljali kremom. Redovna upotreba je vrlo važna. U početku sam zaboravio na kremu, sjećao sam se tek kad su me počela boljeti leđa. Ali tada je počela redovito raditi postupak i efikasnost kreme se znatno povećala.