Recenzije o Zdorov

 • Anita
  Preporučujem ovu kremu svima! Dugo sam patila od bolova u zglobovima, a ova krema je uspješno riješila moje probleme! Nakon mjesec dana upotrebe, problemi sa zglobovima su nestali. Sada ga redovno koristim za prevenciju i savjetujem svoje prijatelje!
  Zdorov
 • Ivica
  Problemi sa zglobovima počeli su me mučiti nakon operacije noge. Bilo je vrlo bolno hodati. Moja supruga je naručila ovaj krem-vosak za liječenje zglobova. Sada je postalo mnogo lakše hodati, bolovi nestaju. Nastavljam kurs liječenja.
  Zdorov
 • Ana
  Već sam koristio sličnu kremu s propolisom za liječenje bolova u koljenu. Ali ova krema mi se sviđa puno više, učinak se osjeti gotovo odmah, a što se tiče konzistencije, puno je bolja od analoga. Predlažem!
  Zdorov
 • Luka
  Cool krema! Koristimo ga zajedno sa mojom suprugom. Bolovi u leđima moje supruge nestali su, a ruke su me prestale boljeti. Stvarno djeluje! Sada ga preporučujem prijateljima. Ne prestajemo ga koristiti, redovno radimo procedure za prevenciju.
  Zdorov
 • Marina
  Svi koji su se susreli sa bolovima u zglobovima znaju koliko su neugodni i ograničavajući u svakodnevnom životu. Dugo sam tražio efikasan lijek protiv bolova u vratu. Ova krema mi je puno pomogla. Predlažem!
  Zdorov
Ocjena korisnika Zdorov
4.5
24